5 Eylül 2016 Pazartesi

Max Factor False Lash Effect - İnceleme

   Televizyonda bir dönem çok sıklıkla reklamları geçen bir üründen bahsedeceğim. "Takma Kirpik Etkisi" sağladığı söylenen Max Factor False Lash Effect. Kirpiklerimin yapısı kirpik kıvırıcıya ihtiyaç duymayacağım kadar kıvrık. Bu yüzden benim bir maskaradan beklentim kirpiklerimi kıvrık göstermesi değil. Ancak kirpiklerim biraz seyrek oldukları için benim asıl tercih ettiklerim volume maskaralar. Daha hacimli ve daha yoğun görünen belki de biraz daha uzun gösteren bir rimeli kolayca sevip kalbimin taht odasına yerleştirmem mümkün :)


   Bu tahtı kazanan pek çok rimel geldi geçti hayatımdan. (Rimellerden sevgilisi gibi bahseden başka çatlak varsa mail atsın lütfen hemen bir kardeşlik kurmalıyız!) Bunlardan biri de Maybelline One by One olmuştu. Onun vaadi ise kirpiklerinizi tek tek ayırdığı ve kesinlikle vaadini yerine getiriyor. One by one'da eksik kalan 2 özellik oldu; birincisi daha kısa zamanda pul pul olup dökülmesi, ikicisi beklediğim hacmi vermemesi. Bu iki eksiği sebebiyle de, 2 yıl kadar önce Max Factor False Lash Effectle onu aldattım. Şimdi Max Factor'le evliyim. İki çocuğumuz var, Mutluyuz... :)
 
    Kalın ve küt bir fırçası var. Silikon uçlu ancak kıl fırçalar kadar ince fırçalı. Kirpikleri kolayca kavrayabiliyor. 2- 3 kat bile sürseniz kolay kolay topaklanma görüntüsü vermiyor. Kirpiklerinizin olduğundan uzun ve çok daha yoğun görünmesini sağlıyor.




    İyi olan ürünü övmek gerek, kötü yanlarını söylemeyi ihmal etmeden. Ancak bu ürünle ilgili kötü bir yan bilmiyorum. Beni ziyadesiyle tatmin ediyor :)) İnceleme yazılarında ağzıma geleni söylemek gibi bir huyum var. Ama bu rimel için söyleyebileceğim kötü bir söz aklıma gelmiyor. Ara sıra başka rimelleri de deneyebilirim ama daha bitmeden yedeğini alarak kullandığım tek maskara şuanda budur :)
Şuradaki alışveriş yazımda fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz.

4 yorum :

  1. benimde merak ettiğim bir rimel , bir indirim döneminde mutlaka alacağım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan Gratis Max Factor'e %40 + %10 indirim var kaçırma derim :)

      Sil
    2. o zaman işten çıkınca gideceğim yer belli oldu:) sevgiler

      Sil
    3. iyi alışverişler :))

      Sil