8 Eylül 2016 Perşembe

John Frieda Frizz Ease Dream Curls Sprey - İnceleme

    Şuradaki yazımda bahsettiğim üzere John Frieda'nın Full Repair saç kremini kullanıp çok memnun kaldığımı söylemiştim. Daha sonra da gaza gelir aynı markanın saç şekillendirici ürünlerine de bir göz atmak istedim. Böylece sıradaki ürünüm John Frieda Frizz ease Dream Curls Sprey oldu

   İnce telli kolay şekil alan ve kolayca da şekli bozulan saçlarım var. Doğal kurumayla kıvırcık, kurutma makinesiyle dalgalı oluyor. Haliyle bir şekillendirici ürünü çok sevmem pek mümkün olmuyor. Bundan öncesinde Pantene ve Elidor'un Krem 7/24 lerini kullanıyordum. Halen daha saç kremi olarak bu iki üründen birini mutlaka elimin altında barındırırım. Açıkçası sprey ürünlerden yalnızca sabitleyicileri kullanmıştım. Şekillendirici spreylerin pek bir etkisi olmaz sanıyordum. Ancak bu küçük şeytan nemli saçlarımı olduğundan daha kıvırcık bir hale getiriyor ve sertleşerek sabit kalmasını sağlıyor. Ayrıca bir sabitleyici saç ürününe ihtiyaç bırakmıyor.
   Verdiği şekil açısından ve kalıcılık bakımından beni oldukça tatmin etse de saçlarımda oluşturduğu kuru sertlik hissi benim pek hoşuma gitmedi. Haftanın 3-4 günü bu ürünü kullanıyorum ancak bitince tekrar alır mıyım bilmiyorum.

   İçerik İncelemesi

    İçerisinde paraben ve silikon içeriyor. Bildiğiniz üzere Paraben kanserojen bir madde, silikon saça zararsız ancak çevreye zararlı bir madde. Ayrıca Sülfat da mevcut. Bu da kanserojen olan bir başka madde.
   Diğer kullandığım John Frieda ürününe göre daha zararlı içerikler mevcut. Bu da benim üründen soğumama sebep olan diğer etken...

2 yorum :

  1. Bloğumda ödüllü bir keşif etkinliği var ayrıca ufak bir hediyesi olan çekiliş sizi bekliyor sevgiler :)

    YanıtlaSil